Inspire Fitness FT1 Functional Trainer Black

 

Slechts 1 exemplaar nog beschikbaar! OP is OP! Informeer naar onze full service installatie service.

 

Levering met montage mogelijk! Dit houdt in: we leveren en monteren het apparaat op dezelfde dag en voeren al het afval netjes voor u af. We installeren dit apparaat overal op uw locatie, kelder, begane grond of zolder. Dus u hoeft zich hier niet mee bezig te houden. Gemiddelde installatie tijd door een ervaren monteur inclusief uitpakken: circa 3 uur. LIQUIDATIE SALE OP IS OP

De Inspire Fitness FT1 is de perfecte functional trainer / dual cable column voor studio's, hotels, fysiopraktijken, scholen en instellingen zoals de brandweer of politie. Licht commercieel inzetbaar maar ook zeer geschikt voor de fervente thuissporter.

De nieuwe FT1 Functional Trainer van Inspire is nu voorzien van een verchroomde pull up bar en verbeterde beschermkappen rondom de gewichtstapels. Dit laatste biedt extra veiligheid wat zeer belangrijk is in een omgeving waarin met clienten wordt gewerkt.

Een uitmuntende Functional Trainer en Dual Adjustable Cable Column van Inspire Fitness! De Inspire Fitness FT1 stelt je in staat om met een volledige vrijheid van beweging in iedere richting te kunnen bewegen. Je hebt dus een complete freedom-of-movement en geen statische onnatuurlijke bewegingen.

Dit betekent dat het aantal oefeningen dat je op de FT1 Functional Trainer kunt uitvoeren vrijwel oneindig is en dat iedere oefening kan worden uitgevoerd met bewegingen welke in het dagelijkse leven ook voor komen, wat zorgt voor een meer functionele, efficiënte workout.

De Inspire FT1 Functional Trainer is een excellente machine voor atleten die zich willen richten op sportspecifieke bewegingen of voor personen die meer kracht willen ontwikkelen in het gehele lichaam, hun uithouding willen vergroten, coördinatie willen verbeteren of voor mensen die simpelweg willen afvallen.

De verstelbare pulleys zijn met één hand verstelbaar in meer dan 30 verschillende posities. Daarnaast draaien de pulleys volledig mee waardoor u werkelijk in elke hoek en op welke hoogte dan ook kunt bewegen. Beide gewichtstapels zijn los van elkaar te gebruiken waardoor dit station door twee personen te gebruiken is.

De Inspire Fitness FT1 heeft aan beide kanten maar liefst 73kg aan gewichtsblokken, een totaal dus van maar liefst 146 kg aan trainingsgewicht. Voor de kleinere stapjes in gewicht kunt u gebruik maken van de twee lichtere gewichtjes van 2,3 kg, deze dienen aan de gewichtspin gehangen te worden.

Inbegrepen bij de FT1 Functional Trainer:

Roterend accessoire rek met bijbehorende functionele riem, easy curl bar, rechte bar, triceps touw, 2x enkele handgreep, enkelband, swinggreep en instructieboekje.

De Inspire Fitness App

Unieke, hoge kwaliteits, fitnessapplicatie voor thuistraining.

Download in AppStore

Download in Google Playstore

Gebruik deze app in combinatie met uw "Inspire Fitness" apparaat om u te helpen uw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

Wat kunt u zoal met deze app?

 • U leert uw Inspire Fitness apparaat beter kennen.
 • U kunt gebruik maken van kant-en-klare trainingsschema's op diverse niveaus.
 • U kunt uw eigen trainingsschema maken en opslaan.
 • De verschillende oefeningen worden d.m.v. video gedemonstreerd.
 • Uw complete trainingsvoortgang bijhouden in een persoonlijk logboek.

 

Kenmerken van de FT1 Functional Trainer:

 • Frame Heavy-duty 2"x4" ovale en 3" ronde 11 gauge tubevormig staall.
 • Poeder Coating Finish - de elektrostatische aangebrachte poedercoating zorgt voor een duurzame en onderhoudsvrije afwerking.
 • Een instructie Flip Chart geeft meer dan 40 oefeningen in kleurenfoto's weer zodat deze altijd binnen handbereik zijn.
 • Gebruikersvriendelijke verstelmogelijkheden - de snelle en met één hand te verstellen high/low pulleys kunnen op meer dan 30 posities worden ingesteld zodat je altijd de perfecte hoogte kunt vinden.
 • Twee onafhankelijke gewichtstapels - Doordat deze functional trainer met 2 onafhankelijke weightstacks werkt, zal ieder zijde van je lichaam onafhankelijk getraind worden wat zorgt voor een gebalanceerde ontwikkeling van het lichaam.
 • Split Resistance - 5 resistance ratios provide a smooth, continuous feel and a longer rance of motion for more versatility in your exercise movements.
 • 2 weighststacks van 160 lbs / 73 kg per stack, volledig solide geleidestangen
 • Beschikbare opties: FID Bench, 50 lbs weightstack uitbreiding en een abdominal bar.
 • Licht commercieel inzetbaar: levenslang garantie op frame en 10 jaar op onderdelen, 1 jaar op kabels en 90 dagen op bekleding - gebruik tot 6 uur per dag.
 • - Afmetingen opgebouwd (L x B x H in cm): 125 x 137 x 207
  - Ideale afmetingen benodigd (L x B x H in cm): 200 x 160 x 207

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Video

Bekijk een video over de FT1 Functional Trainer Black