Biller - betalen op factuur

Biller - B2B koop nu, betaal later betaalmethode

Biller - kopen op factuur voor B2B

Koop op factuur tot maximaal 10.000 euro! Profiteer van een betaaltermijn van 30 dagen welke vanaf medio/eind november uit te breiden is tot 60 en zelfs wel 90 dagen!*

*Het verlengen zal dus vanaf eind november naar verwachting mogelijk zijn en de betaaltermijn kan je voor naar verwachting € 3,00 verlengen naar 60 dagen en voor € 6,00 naar 90 dagen!

Met Biller kunnen bedrijven snel en veilig online op factuur een aankoop doen. Wanneer je ervoor kiest om met Biller te betalen, dan ontvang je van Biller de factuur. Je ontvangt de factuur nadat je bestelling is verzonden, vanaf dat moment heb je 30 dagen de tijd om de factuur te voldoen.

Wat is Biller?

Nieuw, makkelijk en snel: Bestel nu en betaal later via Biller.

Met Biller betaal je gemakkelijk en veilig achteraf na 30 dagen. Om te betalen met Biller hoef je als onze klant enkel te bewijzen dat je een geregistreerd bedrijf bent, zoals registratie bij de KvK. Wanneer je wilt afrekenen in onze check-out en kiest voor Biller, voer je je bedrijfsgegevens in en verifieert Biller deze. Biller voert vervolgens een razendsnelle kredietcheck uit. Als laatste stap dien je de verkoop nog te verifiëren en krijg je een code in je e-mail die je in de check-out kunt invullen. Vervolgens krijg je van ons, PT Essentials een factuur en via Biller het betaalverzoek om de order na 30 dagen te (laten) betalen aan Biller.

Biller is onderdeel van Banking Circle.

Hoe betaal ik Biller?

Biller zal het betalingsverzoek naar jou, de koper, e-mailen zodra de bestelling door de verkoper is verzonden. Het betalingsverzoek bevat de vervaldatum van uw factuur (afhankelijk van de geselecteerde voorwaarden) en de volgende bankrekeninggegevens:

  • Account: Biller
  • IBAN van Biller
  • Betalingskenmerk: vermeld in de e-mail met het betalingsverzoek

Waarom wordt mijn bestelling niet goedgekeurd?

Biller voert bij elke aankoop een fraude- en kredietcontrole uit. Als de gevraagde bedrijfsinformatie onjuist is ingediend, is het daarom waarschijnlijk dat we de vertegenwoordiger van de koper van het bedrijf niet kunnen identificeren en de bestel poging kunnen weigeren. Dit laatste zou ook kunnen gelden voor bedrijven die het kredietlimiet overschrijden. Voor alle bestelpogingen raden we ten zeerste aan om je volledige naam en zakelijke e-mailadres te gebruiken bij het plaatsen van de bestelling en om bijnamen of afkortingen te vermijden.

Kan ik eerder betalen dan de vervaldatum?

Ja, het is mogelijk om eerder te betalen dan de vervaldatum van de factuur, mits u het betalingskenmerk gebruikt dat in het betalingsverzoek staat vermeld.

Moet ik een account aanmaken om Biller te gebruiken?

Nee, Biller vereist niet dat u een account aanmaakt voordat u de betaalmethode gebruikt.

Wat is het maximale bedrag dat ik met Biller kan bestellen?

De maximale bestelwaarde is afhankelijk van verschillende factoren, daarom kan niet één bedrag voor alle kopers worden bevestigd. De volgende factoren kunnen de kredietlimiet
bepalen:

● De beoordeling van externe kredietrapporten
● Je koopgeschiedenis bij Biller
● Je openstaande facturen met Biller
● De bestelwaarde in je winkelmandje

Kan ik meerdere bestellingen plaatsen bij Biller?

Ja, dit is mogelijk, zolang de kredietlimiet niet wordt overschreden.

Wat gebeurt er als ik Biller niet op tijd betaal?

Afhankelijk van de gekozen betalingstermijn, stuurt Biller je een herinnering om ervoor te zorgen dat je het betalingsverzoek niet mist. We raden je aan de betaling te verwerken voordat de vervaldatum is verstreken, om te voorkomen dat je aanmaningskosten ontvangt. Bij toepassing van meerdere aanmaningskosten komen eventuele incassokosten conform de betalingsvoorwaarden bij, evenals het risico dat Biller incassobureaus moet inschakelen