Over ons

PT Essentials, Affordable A-Grade Crossfit en Fitness Gear

Alle essentiële materialen die onmisbaar zijn voor crossfit, (functional) fitness, personal training, krachtsport, bootcamp en voor diegenen die thuis serieus aan het sporten willen gaan.

PT Essentials levert A-grade materialen voor fitness, krachtsport en crossfit, maar tegen prijzen welke aanzienlijk lager zijn dan die van de overbekende A-merken. Hoe dit kan? PT Essentials wordt alleen rechtstreeks aan de afnemer geleverd. Er zijn dus geen dealer of extra schakels waardoor de prijzen simpelweg laag gehouden kunnen worden. De kwaliteit doet echter niets onder voor de bekende A-merken. Affordable A-grade Crossfit Gear!

PT Essentials levert zoals de naam al zegt die materialen die voor iedere crossfitbox of personal trainer van essentieel belang zijn. Denk hierbij onder andere aan: crossfit black bumperplates, crossfit halterstangen, houten crossfit plyo boxen, battleropes, kettlebells, crossfit rubberen vloerdelen, crossfit hex style dumbbells en houten crossfit gymringen.

Scherpere prijzen voor professionals

Ben jij een zakelijke klant en beschik je over een inschrijving KvK en BTW nummer? Meld je dan als zakelijke klant bij ons aan, zodat wij u een zakelijk account kunnen geven met aantrekkelijkere prijzen voor u als professional.

Inschrijvings- en postadres:
iVentures webconcepts
h/o PTessentials.nl
Kerkenbos 1079 B
6546 BB Nijmegen

KvK: 62250493
BTW-nummer: NL8547.28.430.B01

 

Contact:
t: 024-645 1309 (Ma t/m Vrij van 09:00 tot 16:00)

Wegens extreme drukte tijdelijk telefonisch bereikbaar van 13:00 tot 16:00 uur.

Wegens extreme belasting van de klantenservice hebben we besloten beperkt telefonisch bereikbaar te zijn om ervoor te zorgen dat onze dagelijkse operatie minder hinder ondervindt van de extreme drukte. Onze medewerkers krijgen zo bijvoorbeeld weer de kans om klachten en e-mail verkeer te behandelen zonder dat ze overbelast raken.


e: [email protected]
w: www.ptessentials.nl

Bankrekening:
Bank: ABN-AMRO
Ten name van: iVentures webconcepts
rekeningnummer: 49.20.83.649

IBAN nummer: NL51ABNA0492083649
BIC: ABNANL2A