Betaalmethoden


Om het betalen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken, bieden wij de keuze uit een aantal betaalwijzen. De wijze waarop je betaald is natuurlijk je eigen keuze.

Vooruitbetalen via een bankoverschrijving

Je kan je bestelling ook via een bankoverschrijving vooruitbetalen. Wij nemen je bestelling dan verder in behandeling zodra het openstaande bedrag op onze rekening is ontvangen. Afhankelijk van bij welke bank je zit, kan het tot maximaal drie werkdagen duren voordat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Bankrekening:
Bank: ABN-AMRO
Ten name van: Fitnesskoerier BV
rekeningnummer: NL51ABNA0492083649

Voor internationale betalingen:
IBAN nummer: NL51ABNA0492083649
BIC: ABNANL2A

Betalen via iDeal (direct internet bankieren)

Veilig betalen met iDealMet iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalsysteem.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • U heeft Controle en overzicht op de betaling
  • iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ptessentials.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.
U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en ptessentials.nl wordt direct geinformeerd dat de bestelling is betaald.

Betalen via MrCash/Bancontact (Belgie)

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.

NOTYD - B2B koop nu, betaal later betaalmethode

NOTYD - kopen op factuur voor B2B

Koop op factuur tot maximaal 10.000 euro! Profiteer van een betaaltermijn van 30 dagen welke tegen een kleine vergoeding uit te breiden is tot 60 en zelfs wel 90 dagen!

Met NOTYD kunnen bedrijven snel en veilig online op factuur een aankoop doen. Wanneer je ervoor kiest om met NOTYD te betalen, dan ontvang je van NOTYD de factuur. Je ontvangt de factuur nadat je bestelling is verzonden, vanaf dat moment heb je 30 dagen de tijd om de factuur te voldoen.

Wat is NOTYD?

Nieuw, makkelijk en snel: Bestel nu en betaal later via NOTYD.

Met NOTYD betaal je gemakkelijk en veilig achteraf na 30 dagen. Om te betalen met NOTYD hoef je als onze klant enkel te bewijzen dat je een geregistreerd bedrijf bent, zoals registratie bij de KvK. Wanneer je wilt afrekenen in onze check-out en kiest voor NOTYD, voer je je bedrijfsgegevens in en verifieert NOTYD deze. NOTYD voert vervolgens een razendsnelle kredietcheck uit. Als laatste stap dien je de verkoop nog te verifiëren en krijg je een code in je e-mail die je in de check-out kunt invullen. Vervolgens krijg je van ons, PT Essentials een factuur en via NOTYD het betaalverzoek om de order na 30 dagen te (laten) betalen aan Biller.

NOTYD is onderdeel van Banking Circle.

Hoe betaal ik NOTYD?

NOTYD zal het betalingsverzoek naar jou, de koper, e-mailen zodra de bestelling door de verkoper is verzonden. Het betalingsverzoek bevat de vervaldatum van uw factuur (afhankelijk van de geselecteerde voorwaarden) en de volgende bankrekeninggegevens:

  • Account: NOTYD
  • IBAN van NOTYD
  • Betalingskenmerk: vermeld in de e-mail met het betalingsverzoek

Waarom wordt mijn bestelling niet goedgekeurd?

NOTYD voert bij elke aankoop een fraude- en kredietcontrole uit. Als de gevraagde bedrijfsinformatie onjuist is ingediend, is het daarom waarschijnlijk dat we de vertegenwoordiger van de koper van het bedrijf niet kunnen identificeren en de bestel poging kunnen weigeren. Dit laatste zou ook kunnen gelden voor bedrijven die het kredietlimiet overschrijden. Voor alle bestelpogingen raden we ten zeerste aan om je volledige naam en zakelijke e-mailadres te gebruiken bij het plaatsen van de bestelling en om bijnamen of afkortingen te vermijden.

Kan ik eerder betalen dan de vervaldatum?

Ja, het is mogelijk om eerder te betalen dan de vervaldatum van de factuur, mits u het betalingskenmerk gebruikt dat in het betalingsverzoek staat vermeld.

Moet ik een account aanmaken om NOTYD te gebruiken?

Nee, NOTYD vereist niet dat u een account aanmaakt voordat u de betaalmethode gebruikt.

Wat is het maximale bedrag dat ik met NOTYD kan bestellen?

De maximale bestelwaarde is afhankelijk van verschillende factoren, daarom kan niet één bedrag voor alle kopers worden bevestigd. De volgende factoren kunnen de kredietlimiet
bepalen:

● De beoordeling van externe kredietrapporten
● Je koopgeschiedenis bij NOTYD
● Je openstaande facturen met NOTYD
● De bestelwaarde in je winkelmandje

Kan ik meerdere bestellingen plaatsen bij NOTYD?

Ja, dit is mogelijk, zolang de kredietlimiet niet wordt overschreden.

Wat gebeurt er als ik NOTYD niet op tijd betaal?

Afhankelijk van de gekozen betalingstermijn, stuurt NOTYD je een herinnering om ervoor te zorgen dat je het betalingsverzoek niet mist. We raden je aan de betaling te verwerken voordat de vervaldatum is verstreken, om te voorkomen dat je aanmaningskosten ontvangt. Bij toepassing van meerdere aanmaningskosten komen eventuele incassokosten conform de betalingsvoorwaarden bij, evenals het risico dat NOTYD incassobureaus moet inschakelen

Achteraf betaling via AfterPay/Riverty

Achteraf betalen via Riverty - AfterpayAfterPay voert voor www.ptessentials.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij PTessentials.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 500. Het minimale orderbedrag bedraagt 20 euro.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

De kosten voor het achteraf betalen via Afterpay bedragen € 0,95.

AfterPay voor Belgische consumenten

Het is nu ook mogelijk voor Belgische klanten om te kiezen voor achteraf betalen via AfterPay. Indien het uw eerste bestelling met AfterPay is, is het maximum bedrag waarbij u voor AfterPay kunt kiezen 150 euro. Bent u al bekend bij AfterPay? U kunt dan aankopen tot 500 euro betalen via AfterPay.

Betalen met creditcard (MasterCard en Visa)

Het is nu oBetaal met Visa of Mastercardok mogelijk om via Multisafepay te betalen met uw MasterCard of Visa creditcard. In tegenstelling tot veel andere webwinkels rekenen wij hiervoor GEEN extra kosten.

Betalen met uw creditcard is één van de veiligste methoden omdat uw aankopen direct verzekerd zijn. Heeft u betaald, maar wordt een product niet geleverd? Dan krijgt u van uw creditcardmaatschappij uw aankoopbedrag terug.

Betalen in 3 termijnen met IN3 - geen BKR check en geen kosten

Betaal in 3 termijnen met IN3

In 3 termijnen gespreid betalen 0% rente, geen kosten, zonder BKR

Voor wie is in3 van toepassing

Deze betaalmethode is enkel beschikbaar voor Nederlandse klanten. In3 is vanaf juli 2021 alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Voor een eenmanszaak of VOF heeft dit geen gevolgen, u kunt immers op persoonlijke naam bestellen. Heeft u bijvoorbeeld een BV, dan kunt u helaas geen gebruik meer maken van IN3.

Wat is in3

Je kent het wel: je wilt een goed product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. Met in3 kun je bij Fitnesskoerier.nl eenvoudig gespreid betalen zonder rente, extra kosten en zonder BKR toetsing

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. De eerste termijn reken je direct af met ideal, de 2e termijn betaal je na 30 dagen en de laatste termijn betaal je na 60 dagen. Dit alles zonder enige rente of kosten! Je bestelling wordt natuurlijk wel al direct verzonden nadat je de eerste betaling met ideal hebt voltooid.

Wanneer je voor in3 kiest, dan kies je voor betalen in 3 termijnen tegen een rente van 0%. Zo koop je binnen je budget je favoriete product.

Om met In3 te kunnen betalen is het minimale bestelbedrag € 100,- en het maximale bestelbedrag € 3.000,- inclusief BTW.

Stap 1:

Betalen met in3 is eenvoudig. Tijdens het bestelproces vragen wij je hoe je het liefst wilt betalen. Kies de optie in3. Wij voeren een supersnelle gegevenscontrole uit, en wanneer alles goed is dan maak jij het eerste deel over tijdens het afronden van je bestelling. In3 is alleen beschikbaar indien het factuur- en afleveradres gelijk zijn. Dit doet men om fraude te voorkomen.

Stap 2:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

Stap 3:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Geniet direct van je aankoop zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening