Betaalmethoden


Om het betalen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken, bieden wij de keuze uit een aantal betaalwijzen. De wijze waarop je betaald is natuurlijk je eigen keuze. Wanneer je kiest voor vooruibetaling via de bank of via iDeal of MrCash, dan belonen wij dit automatisch met 1% korting op de gehele factuur!

Contante betaling bij aflevering (rembours)

Naast vooruitbetalen is het bij PTessentials ook mogelijk de bestelling af te rekenen aan de bezorger op het moment van afleveren. Er kan alleen contant worden betaald aan de chauffeur, er is dus geen mobiele pinapparaat aanwezig. Vanwege de extra kosten welke hiermee gemoeid zijn, zijn wij helaas genoodzaakt een toeslag van € 9,95 in rekening te brengen voor leveringen onder rembours.

Vooruitbetalen via een bankoverschrijving

Ontvang 1% korting over de hele bestelling bij betaling via een bankoverschrijving.

Je kan je bestelling ook via een bankoverschrijving vooruitbetalen. Wij nemen je bestelling dan verder in behandeling zodra het openstaande bedrag op onze rekening is ontvangen. Afhankelijk van bij welke bank je zit, kan het tot maximaal drie werkdagen duren voordat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Bankrekening:
Bank: ABN-AMRO
Ten name van: iVentures webconcepts
rekeningnummer: 49.20.83.649

Voor internationale betalingen:
IBAN nummer: NL51ABNA0492083649
BIC: ABNANL2A

Betalen via iDeal (direct internet bankieren)

iDeal: veilig en vertrouwd

Ontvang 1% korting over de hele bestelling bij betaling via iDeal.

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalsysteem.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • U heeft Controle en overzicht op de betaling
  • iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank.


Hoe werkt iDEAL?


U plaatst een bestelling bij ptessentials.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.
U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en ptessentials.nl wordt direct geinformeerd dat de bestelling is betaald.

Betalen via MrCash/Bancontact (Belgie)

Ontvang 1% korting over de hele bestelling bij betaling via een MrCash / Bancontact

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.

Achteraf betaling via AfterPay

AfterPay PTessentialsAfterPay voert voor www.ptessentials.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij PTessentials.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 500. Het minimale orderbedrag bedraagt 20 euro.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

De kosten voor het achteraf betalen via Afterpay bedragen € 0,95.

AfterPay voor Belgische consumenten


Het is nu ook mogelijk voor Belgische klanten om te kiezen voor achteraf betalen via AfterPay. Indien het uw eerste bestelling met AfterPay is, is het maximum bedrag waarbij u voor AfterPay kunt kiezen 150 euro. Bent u al bekend bij AfterPay? U kunt dan aankopen tot 500 euro betalen via AfterPay.

Betalen met creditcard (MasterCard en Visa)

Het is nu oBetaal met Visa of Mastercardok mogelijk om via Multisafepay te betalen met uw MasterCard of Visa creditcard. In tegenstelling tot veel andere webwinkels rekenen wij hiervoor GEEN extra kosten.

Betalen met uw creditcard is één van de veiligste methoden omdat uw aankopen direct verzekerd zijn. Heeft u betaald, maar wordt een product niet geleverd? Dan krijgt u van uw creditcardmaatschappij uw aankoopbedrag terug,