NOTYD - zakelijk betalen op factuur - koop nu, betaal later

NOTYD - kopen op factuur voor B2B

Koop op factuur tot maximaal 10.000 euro! Profiteer van een betaaltermijn van 30 dagen welke  uit te breiden is tot 60 en zelfs wel 90 dagen!*

*De betaaltermijn kan je voor € 3,00 verlengen naar 60 dagen en voor € 6,00 naar 90 dagen!

Met NOTYD kunnen bedrijven snel en veilig online op factuur een aankoop doen. Wanneer je ervoor kiest om met NOTYD te betalen, dan ontvang je van NOTYD de factuur. Je ontvangt de factuur nadat je bestelling is verzonden, vanaf dat moment heb je 30 dagen de tijd om de factuur te voldoen.

Wat is NOTYD?

Nieuw, makkelijk en snel: Bestel nu en betaal later via NOTYD.

Met NOTYD betaal je gemakkelijk en veilig achteraf na 30 dagen. Om te betalen met NOTYD hoef je als onze klant enkel te bewijzen dat je een geregistreerd bedrijf bent, zoals registratie bij de KvK. Wanneer je wilt afrekenen in onze check-out en kiest voor NOTYD , voer je je bedrijfsgegevens in en verifieert NOTYD deze. NOTYD voert vervolgens een razendsnelle kredietcheck uit. Als laatste stap dien je de verkoop nog te verifiëren en krijg je een code in je e-mail die je in de check-out kunt invullen. Vervolgens krijg je van ons, PT Essentials een factuur en via NOTYD het betaalverzoek om de order na 30 dagen te (laten) betalen aan NOTYD .

NOTYD is onderdeel van Banking Circle.

Hoe betaal ik NOTYD?

NOTYD zal het betalingsverzoek naar jou, de koper, e-mailen zodra de bestelling door de verkoper is verzonden. Het betalingsverzoek bevat de vervaldatum van uw factuur (afhankelijk van de geselecteerde voorwaarden) en de volgende bankrekeninggegevens:

  • Account: NOTYD
  • IBAN van NOTYD
  • Betalingskenmerk: vermeld in de e-mail met het betalingsverzoek

Waarom wordt mijn bestelling niet goedgekeurd?

NOTYD voert bij elke aankoop een fraude- en kredietcontrole uit. Als de gevraagde bedrijfsinformatie onjuist is ingediend, is het daarom waarschijnlijk dat we de vertegenwoordiger van de koper van het bedrijf niet kunnen identificeren en de bestel poging kunnen weigeren. Dit laatste zou ook kunnen gelden voor bedrijven die het kredietlimiet overschrijden. Voor alle bestelpogingen raden we ten zeerste aan om je volledige naam en zakelijke e-mailadres te gebruiken bij het plaatsen van de bestelling en om bijnamen of afkortingen te vermijden.

Kan ik eerder betalen dan de vervaldatum?

Ja, het is mogelijk om eerder te betalen dan de vervaldatum van de factuur, mits u het betalingskenmerk gebruikt dat in het betalingsverzoek staat vermeld.

Moet ik een account aanmaken om NOTYD te gebruiken?

Nee, NOTYD vereist niet dat u een account aanmaakt voordat u de betaalmethode gebruikt.

Wat is het maximale bedrag dat ik met NOTYD kan bestellen?

De maximale bestelwaarde is afhankelijk van verschillende factoren, daarom kan niet één bedrag voor alle kopers worden bevestigd. De volgende factoren kunnen de kredietlimiet
bepalen:

● De beoordeling van externe kredietrapporten
● Je koopgeschiedenis bij NOTYD
● Je openstaande facturen met NOTYD
● De bestelwaarde in je winkelmandje

Kan ik meerdere bestellingen plaatsen bij NOTYD?

Ja, dit is mogelijk, zolang de kredietlimiet niet wordt overschreden.

Wat gebeurt er als ik NOTYD niet op tijd betaal?

Afhankelijk van de gekozen betalingstermijn, stuurt NOTYD je een herinnering om ervoor te zorgen dat je het betalingsverzoek niet mist. We raden je aan de betaling te verwerken voordat de vervaldatum is verstreken, om te voorkomen dat je aanmaningskosten ontvangt. Bij toepassing van meerdere aanmaningskosten komen eventuele incassokosten conform de betalingsvoorwaarden bij, evenals het risico dat NOTYD incassobureaus moet inschakelen