-->
Afrekenen is uitgeschakeld.
PTessentials Crossfit Tactical Vest - Plate Carrier -16%
€--,-- €--,--

PTessentials Crossfit Tactical Vest - Plate Carrier

Het perfecte gewichtsvest voor crossfit en andere vormen van functional fitness! Het tactical vest (ook wel plate carrier genaamd) is een vest welke goed aansluit op het lichaam en welke is gebaseerd op de tactical vests zoals gebruikt bij justitie en het ...Meer informatie


✔ Bekijk dit product in onze showroom


Niet op voorraad

PT Essentials Tactical Vest - Plate Carrier incl. 3 sets weightplates

Het perfecte gewichtsvest voor crossfit en andere vormen van functional fitness! Het tactical vest (ook wel plate carrier genaamd) is een vest welke goed aansluit op het lichaam en welke is gebaseerd op de tactical vests zoals gebruikt bij justitie en het leger. Inclusief 3 sets plates van 2x 4,17, 2x 6,17 en 2x 9,17 lbs.

Dit gewichtsvest heeft een slanke pasvorm voor meer comfort en volledige bewegingsvrijheid. De comfortabele mesh padding aan de binnenzijde zorgt voor een optimale ventilatie. Dit tactische vest heeft klittenband oppervlakken aan de voorzijde welke het mogelijk maakt om het vest te personaliseren met patches en emblemen.

Het tactical vest zelf heeft een gewicht van 1,8 kg en wordt standaard geleverd inclusief 3 sets weightplates, zodat een progressieve opbouw in je training mogelijk wordt:

  • 2 x 4,17 lbs (1,9 kg per plaat)
  • 2 x 6,17 lbs (2,8 kg per plaat)
  • 2 x 9,17 lbs (4,2 kg per plaat)

 

Je kunt dus trainen met een maximaal totaalgewicht van maar liefst 19,6 kilogram inclusief het tactical vest.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen