PTessentials PRO Hexa Dumbbell Voordeelset 2,5 t/m 20 kg 10% korting met zakelijk account
€699,00

PTessentials PRO Hexa Dumbbell Voordeelset 2,5 t/m 20 kg

Deze dumbbellset 2,5 t/m 20 kg is van hoogwaardige kwaliteit rubber en is geschikt voor intensief commercieel gebruik. Dit betekent dat deze hexa dumbbells van PT essentials in een sportschoolomgeving kunnen worden ingezet. ...Meer informatie
Hexa PRO Dumbbellset 2,5 t/m 20 kg

Dezelfde kwaliteit als bekende merken, maar dan voordeliger door eigen productie! Deze complete set professionele hexagonale dumbbells van 2,5 tot en met 20 kilo.

Deze hexagonale (hexagonaal = 6-kantig) dumbbells zijn vandaag de dag enorm populair omdat men vandaag de dag ontdekt heeft, dat er meer mogelijk is dan alleen een dumbbellpress of flies. Door het zeskantige ontwerp rollen de dumbbells niet weg en geven ze een stabiele basis bij oefeningen zoals de push-up op de dumbbells of de renegade row.

Deze dumbbellset is van hoogwaardige kwaliteit rubber en is geschikt voor intensief commercieel gebruik. Dit betekent dat deze hexa dumbbells van PT essentials in een sportschoolomgeving kunnen worden ingezet.

De handles van deze hexa dumbbells hebben een goede ligging in de hand en gevens tevens een goede grip. Kortom: een topset bestaat uit dumbbells van 2 x 2,5 tot en met 2 x 20 kilogram. Dat is maar liefst 180 kilo aan dumbbells in totaal!

De PT Essentials Hexa Dumbbell Set bestaat uit:

  • 2,5 t/m 20 kg in stappen van 2,5 kg

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen