Afrekenen is uitgeschakeld.

Inspire Fitness M3 Multi-Gym Homegym Black

De Inspire Fitness M3 is de rockstar onder de multi gyms...nieuw voor 2017 is dat deze homegym nu dual isolaterale drukarmen en een nieuw hoge pulley systeem heeft. Update 2018: kick ass zwarte afwerking!_x000D_ ...Meer informatieNiet op voorraad

Inspire Fitness Multi-Gym M3 Black

 

Deze Inspire M3 Homegym kan uiteraard ook door ons bij u aan huis worden geïnstalleerd. Vraag ons naar ons beste service voorstel! 024-6451309 (ma t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur)

De Inspire Fitness M3 Black homegym is de ster onder de multi-gyms ... Deze Multi Gym beschikt over twee isolaterale arm presses en een nieuw dubbele hoog pulley systeem. Dit bekroonde systeem heeft ook een abdominaal crunch-station van commerciële kwaliteit, ingebouwd in de hoofdleuning. De M3 bevat tevens een seated leg curl station om je bilspieren te vormen en hamstring spieren te versterken en een gepatenteerde dubbele rugleuning voor superieure pasvorm en comfort.

Visueel is deze M3 Multi Gym inspirerend en compact genoeg om op een 4 inch x 6 inch mat te passen. De M3 is gemaakt van staal, heeft nylon pulleys, de kabels hebben een treksterkte van 900 kg en de scharnierpunten van de arm presses bevatten precisiekogellagers. Deze M3 wordt standaard geleverd met gewichten van 95 kg voor zelfs de meest serieuze lifters.

Bij ons is uiterlijk nooit belangrijker dan functionaliteit, maar in dit geval is er niets mis met beide.  De M3 is een homegym welke in fitnessland "The Bomb" wordt genoemd. De M3 heeft alles en helpt je om een lichaam te krijgen waar je altijd van gedroomd hebt.

De nieuwe serie Inspire Fitness homegyms is exclusief ontworpen voor gebruikers die het absolute maximum verwachten van een gym voor zowel thuis- als semiprofessioneel gebruik.

De Inspire Fitness Home Gym M3 garandeert een enorm scala een verschillende oefeningen binnen een minimale oppervlakte. Het uiterst duurzame materiaal is van extreem hoge kwaliteit en bestendig tegen zo zwaar mogelijk gebruik door alle soorten gebruikers.

De perfecte ergonomie, meerdere gripmogelijkheden en free motion trainingsmogelijkheden staan garant voor een effectieve training van zowel boven- als onderlichaam.

Door het verstelbare beengedeelte kunnen zowel de quadriceps als hamstrings eenvoudig vanuit zittende positie worden getraind.

Kenmerken van de M3 Multi-Gym:

 • Gewichtstapel van 96 kg. met heavy duty solide stalen geleiders
 • Heavy Duty canvas gewichtskappen ter demping van geluid
 • Verschillende buikspieroefeningen mogelijk
 • Seated leg extension en leg curl mogelijk - vergelijkbaar met professionele toestellen
 • Free motion beweging mogelijk voor flies en chestpress (functional training)
 • Kabelcomponenten in hoogte verstelbaar voor het trainen van armen, schouders en benen
 • In een hoek verstelbare orthopedische rugleuning
 • Gevoerde rugleuning voorziet u van exceptioneel trainingscomfort
 • Duurzame kabels met een maximale belasting van maar liefst 900 kg.
 • Heavy Duty 5 x 10 cm dik ovalen frame met 7.5 cm dikke 11 gauge stalen buizen
 • Frame met elektrostatische poedercoating is bestand tegen krassen, bladeren en roestvorming
 • De draaipunten van de drukarmen zijn voorzien van 1-1.5" precisie stalen kogellagers
 • Alle andere draaipunten zijn voorzien van olie doordrenkte lagerbussen voor een soepele en vloeiende beweging
 • Alle draaipunten zijn onderhoudsvrij

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Video

Bekijk een video over de M3 Multi-Gym Homegym Black