Afrekenen is uitgeschakeld.

Inspire Fitness DUAL Station Leg and Calf Press

De Inspire DUAL Station Leg Press + Calf Press is een must in elke fitnessruimte en feitelijk de basis voor elke fitness professional. Commercieel inzetbaar. ...Meer informatieNiet op voorraad

Inspire Fitness DUAL Seated Leg Press and Calf Press

 

De Inspire DUAL Station Leg Press + Calf Press is een must in elke fitnessruimte en feitelijk de basis voor elke fitness professional. Train de bovenbenen, het achterwerk en de kuiten op meerdere manieren. Het hoogwaardige ontwerp combineert zowel duurzaamheid als elegantie.

 

Leg press voor een effectieve training van het onderlichaam

 

Een van de beste en meest effectieve trainingen voor het onderlichaam, zowel voor revalidatie als voor spieropbouw, is de leg press. Train alle spieren uit in uw bovenbenen afzonderlijk met het Inspire DUAL Station Leg Press + Calf Press. U bepaalt zelf de intensiteit tot wel 200 kg.

 

Calf block voor een intensieve training van de kuiten

 

Het calf block brengt een extra dimensie in het trainen van de kuiten. Met de calf press worden zowel de tweekoppige gastrocnemius als de soleus goed getraind terwijl de knie net niet helemaal gestrekt wordt.

 

Verstelbare zitting

 

Door de uitgebreid verstelbare zitting zal elke gebruiker een goede ergonomische houding aan kunnen nemen, ongeacht de lichaamslengte van de gebruiker. Met de juiste instellingen wordt de spanning van de gewrichten af gehaald en komt deze juist op de spieren te staan.

 

2 gewichtenstapels voor een hoge werkload tot 200 kg

 

De weerstand van het Inspire DUAL Station wordt bepaald door twee aan elkaar verbonden gewichtenstapels van 50 kg elk. Omdat deze gewichtenstapels met elkaar verbonden zijn de gekozen gewichten per stapel cumulatief. De gebruiker hoeft dus niet hetzelfde gewicht te selecteren op elke gewichtenstapel. Dit wordt ook handig uitgelegd door middel van een tabel op het frame. Door de 2:1 gewichtenratio is de maximale weerstand maar liefst 200 kg.

 

Modern design met een sportieve uitstraling

 

Het Inspire DUAL Station Leg Press + Calf Press is zo ontworpen dat deze sportiviteit uitstraalt. Het bewijs zit hem in de details. De stijlvolle ronde framedelen stralen robuustheid en elegantie uit zonder in te boeten op duurzaamheid en kwaliteit. De coole zwarte afwerking creëert een trendy uitstraling.

 

Kenmerken van de Inspire Dual Leg and Calf Press:

  • Leg Press en Calf Press - dit station is zo ontworpen dat de gebruiker beide oefeningen perfect kan uitvoeren zonder van houding te veranderen.
  • Extra grote voetplaat: plaats uw voeten op verschillende posities voor meer variatie in oefeningen
    Geïntegreerde Calf Block voor extra ROM (range of motion) en meer comfort tijdens zware oefeningen
  • Twee aan elkaar verbonden gewichtenstapels van 50 kg - dus 100 kg totaal met 2:1 ratio dus 200 kg maximale belasting
  • Eenvoudig verstelbare rugleuning in 8 posities voor optimaal comfort voor alle gebruikers
  • Inclusief makkelijk te lezen trainingshandleiding voor zowel beginners, gevorderden en professionals
  • Afmetingen opgebouwd (L x B x H in cm): 182 x 120 x 157

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Tags