DKN F2G Functional Trainer - Gratis Montage

De cable crossover wordt ook wel de cable fly, dubbel kabelstation of Cable machine genoemd. Je kunt met dit krachttoestel oneindig veel oefeningen doen voor al je spieren.

Met dit kabelstation train jij je gehele bovenlichaam en er zijn ook vele oefeningen te bedenken voor je onderlichaam. Denk hierbij aan de lying fly, de decline fly, de incline fly, de dual cable UCV raise, de standing fly, de seated fly, de cable crunch, de abduction raise, de glute raise, adduction raise, de calve raise, de eenarmige fly, ….

Door te trainen met kabels kun je je spieren continu onder spanning houden en het zorgt ervoor dat je je workout met uiterste controle kunt uitvoeren.

Je kunt het bevestiginspunt van het station verplaatsen van boven naar beneden zodat jij op de voor jou gewenste hoogte je oefeningen kunt uitvoeren.

Dit krachttoestel is zowel geschikt voor de beginnende als de ervaren sporter, dit doordat je het gewicht gemakkelijk aan kunt passen met de 12 stapelschijven.

Train je bovenlichaam nog eens extra met behulp van de optrekstang. Pull ups zijn de beste compound oefening voor de bovenste rugspieren, ook de biceps krijgen op deze manier wat extra aandacht.

Deze dubbele cable column heeft een solide frame, het is gemaakt van hoogwaardig staal en het is gepoedercoat tegen roest en afbladderen. Hierdoor heeft deze machine een heel goed draagvermogen en een hoge duurzaamheid! De handvaten zijn bekleed met een hoogwaardig leer.

Met zijn luxueuze uitstraling is deze cable crossover een echte verrijking van jouw sportschool of thuisfitness!

Specificaties F2G Cable Cross Over:

  • 2x 82 kg gewichtstapel met nylon bussen
  • Afmetingen: 177 x 100 x 223 cm (LxBxH)
  • Totaal gewicht 288 kg

 

Garantievoorwaarden DKN-Technology:

  • 24 maanden op onderdelen
  • Carry-in garantie, voorrijkosten en arbeidskosten vallen niet onder de dekking

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen